Wat is het Constructief?

Het Constructief is een jong bouwbedrijf uit Deinze dat woningen renoveert, van kelder tot dak. Zaakvoerder Joris Berlize is al jaren actief in de bouwsector. Hij vergaarde heel wat ervaring als projectleider bij tal van renovatieprojecten, terwijl hij ondertussen bijscholingen en vormingen in de bouwsector volgde. Begin 2016 besloot Joris die know-how te investeren in een eigen bouwbedrijf en richtte hij Het Constructief op.

Waarom Het Constructief?

De bedrijfsnaam is een woordspeling: niet alleen verwijst hij naar de bouw, maar ook naar het begrip ‘collectief’ ofwel gezamenlijk. En dat is meteen ook de kernwaarde van het bedrijf. Want zoals een orkest meer dan één muzikant heeft en een voetbalploeg meer dan één speler, zo is een bouwteam meer dan één bouwvakker. Het is een efficiënt geconstrueerd team van professionals met slechts een doel voor ogen, namelijk het realiseren van jouw droomhuis. En Het Constructief helpt, adviseert en begeleidt je daarbij.

Renoveren is onze expertise

Renoveren is drastisch. Het is nauwelijks te vergelijken met nieuwbouw, waarbij je van nul kan starten. De bestaande indeling en structuur van het te verbouwen huis bepalen ontwerp, werkwijze, planning en uiteindelijke kosten van de renovatie. Bovendien gebeurt het vaak dat bij ontmanteling of afbraak van de oude woning verrassingen opduiken, die bijkomende manuren en materialen vereisen. Geen nood, want renoveren is de expertise van Het Constructief, (ver)bouwbedrijf met als fundering een zorgvuldig samengesteld team van vakspecialisten die samen al kunnen terugblikken op een mooie portfolio van geslaagde projecten.

Eén aanspreekpunt voor de hele verbouwing

Van de eerste kennismaking tot en met het einde van de werken is er één persoon die de verantwoordelijkheid draagt over het volledige renovatieproject. En je daarbij begeleidt en adviseert. Dat betekent ook dat er duidelijke afspraken zijn op gebied van planning, prijzen, meerwerken, materialen, enzovoorts. En wanneer iets fout dreigt te gaan, bewaart Het Constructief voor jou het overzicht. Geen discussies tussen verschillende aannemers die elkaar met de vinger wijzen dus.

Tijdwinst en geldbesparing

Ruwbouwaannemer, timmerman, dakdekker, elektricien, loodgieter, chapist, schrijnwerker, vloerder, stukadoor, isolatiebedrijf, schilder,… de gemiddelde renovatie vereist een waslijst aan vaklui. Die allemaal zélf gaan zoeken en inhuren, is een zware klus. En ze op het juiste tijdstip en in de juiste volgorde op je werf krijgen, is dat nog meer.
Het Constructief garandeert een kwalitatieve uitvoering binnen een zo kort mogelijk tijdsbestek, volgt de werken van dag tot dag op en stuurt de planning bij waar nodig. Met als resultaat tijd- én geldbesparing. Wat dubbel interessant is als je huis door de aard van de werken onbewoonbaar is en je genoodzaakt bent elders een tijdelijk onderkomen te voorzien.

Persoonlijke aanpak en service

Bouwen moet gebeuren in vertrouwen. Het is een huizenhoog cliché, maar o zo waar. De meeste mensen bouwen of verbouwen maar één keer in hun leven. Dus is het absoluut noodzakelijk dat zo’n ‘levenswerk’ met de grootste betrokkenheid en empathie wordt opgevolgd.
Of je tijdens de renovatie in je huis blijft wonen of niet, maakt veel verschil. Als het kan, moet je erop kunnen vertrouwen dat je basiscomfort zo veel mogelijk gewaarborgd blijft. En als het niet kan, dan vertrouw je je kostbare stek maar beter toe aan een partij die ze met de grootste zorg behandelt.

Constructief verbouwen?

Scroll door onze aanpak. Vind je daar geen antwoord op je vraag? Contacteer dan het Constructief.

volg je werf op
communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics