scroll & ontdek

Renovatie van plan tot realisatie

Kennismaking

Onze eerste ontmoeting staat in het teken van jouw woonwensen. Hoe ziet je ideale huis eruit? Wat wil je veranderen of verbeteren?

Van idee tot 3D

Het Constructief werkt elk renovatieplan uit in 3D. Zo krijg je vooraf een duidelijk beeld van hoe je huis er gaat uitzien en zijn we zeker dat we hetzelfde eindresultaat voor ogen hebben.

Van ontwerp tot plan

Aan de hand van de uitvoeringsplannen maken we een gedetailleerde prijsofferte en stellen we een planning voor de uitvoering van de werken op.

Uitvoering

Een team van experts zorgt van afbraak tot afwerking voor een vlekkeloze uitvoering van de werken volgens plan en vooropgesteld budget.

Oplevering

Het einde van de verbouwing: hier heb je zo hard naar uitgekeken. Want nu is het tijd om volop van je nieuwe droomhuis te genieten.

Subsidiebegeleiding

Tijdens en na de werken geeft Het Constructief je advies en begeleiding inzake bouwsubsidies- en premies.

De vijf voordelen van verbouwen

Renoveren is drastisch. Het is nauwelijks te vergelijken met nieuwbouw, waarbij je van nul kan starten. De bestaande indeling en structuur van het te verbouwen huis bepalen ontwerp, werkwijze, planning en uiteindelijke kosten van de renovatie. Maar laat dit nu net de expertise zijn van Het Constructief, (ver)bouwbedrijf met als fundering een zorgvuldig samengesteld team van vakspecialisten. 

renovaties

Constructief verbouwen?

Scroll door onze aanpak. Vind je daar geen antwoord op je vraag? Contacteer dan het Constructief.

Bekijk enkele van onze recente projecten

volg je werf op
communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics